تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر : 200031

هفته طلایی برای زعفران؛ ۱.۲ تن نگین و ۸۰ میلیون واحد صندوق دادوستد شد

هفته طلایی برای زعفران؛ ۱.۲ تن نگین و ۸۰ میلیون واحد صندوق دادوستد شد
در هفته منتهی به ۱۹ اردیبهشت، بازار بورس کالا میزبان دادوستد ۱.۲ تن زعفران نگین بود؛ ارزش معاملات آتی و گواهی‌های سپرده به بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان رسید.

به گزارش شهر بورس، در جریان معاملات هفته گذشته بورس کالای ایران، مجموعاً حدود ۱.۲ تن زعفران نگین در قالب قراردادهای آتی مورد دادوستد قرار گرفت که ارزش این معاملات به حدود ۱۲۹ میلیارد تومان رسید.

بررسی آمارها نشان می‌دهد در بازار آتی زعفران، ۱۱ هزار و ۶۵۶ قرارداد به ثبت رسیده است. این حجم از معاملات نشان‌دهنده افزایش توجه فعالان بازار به ابزارهای مشتقه در حوزه محصولات کشاورزی، به‌ویژه طلای سرخ است.

مهر آیندگان

همزمان، در بازار گواهی سپرده کالایی نیز یک میلیون و ۲۵۷ هزار گواهی زعفران مورد معامله قرار گرفت که ارزش کل این دادوستدها نیز معادل ۱۲۹ میلیارد تومان گزارش شده است.

افزون بر این، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر زعفران نیز عملکرد درخور توجهی داشتند؛ به‌طوری که حجم معاملات آن‌ها به ۷۹ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد رسید و ارزش کل معاملات این بخش از بازار نیز بالغ بر ۲۷۹ میلیارد تومان بوده است.

ترکیب رشد در بازار آتی، گواهی‌های سپرده و صندوق‌های کالایی، گویای افزایش علاقه سرمایه‌گذاران به بازار زعفران و چشم‌انداز مثبت این محصول صادراتی در ساختار مالی بورس کالا است.

منبع: کالاخبر

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.