تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 198499

افزایش تولید ۱۶۶ برابری کاتالیست ایرانیان طی پنج سال

افزایش تولید ۱۶۶ برابری کاتالیست ایرانیان طی پنج سال
شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ میلیون یورو، ظرفیت تولید خود را از ۱۵ تن در سال ۱۳۹۹ به حدود ۱۲۰۰ تن در سال ۱۴۰۳ رسانده است و در تلاش است تا انتهای سال ۱۴۰۴ به ۲۵۰۰ تن در سال افزایش دهد.

به گزارش شهر بورس، در پی تحریم‌های بین‌المللی و نیاز به خودکفایی در تولید کاتالیست‌های صنعتی، شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان با هدف تحقیق، توسعه و تولید کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع مختلف کشور با مدیریت و محوریت هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، در سال ۱۳۹۰ راه‌اندازی شد. این شرکت با هدف بومی‌سازی فناوری‌های پیشرفته و کاهش وابستگی به واردات در حوزه‌ کاتالیست­های مورد استفاده در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد و کاهش خروج ارز از کشور تأسیس شد. شرکت به‌عنوان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته است با بهره‌گیری از نیروی انسانی متخصص و سرمایه‌گذاری‌های کلان، جایگاه ویژه‌ای در صنعت کشور به دست آورد.

شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان مجموعه‌ای متنوع از کاتالیست‌ها را برای صنایع مختلف تولید می‌کند:

مهر آیندگان

کاتالیست‌های صنایع فولاد: این کاتالیست‌ها با عملکرد بالا و بازدهی مطلوب، برای شرایط عملیاتی سنگین طراحی شده‌اند و به بهبود فرآیند تولید و کاهش هزینه‌های عملیاتی کمک می‌کنند.

کاتالیست‌های صنایع نفت و گاز: انواع کاتالیست‌های مورد استفاده در فرآیندهای پالایشی و پتروشیمی با دقت بالا و کیفیت تضمین شده تولید می‌شوند که به بهبود کیفیت محصولات نهایی و کاهش آلاینده‌ها کمک می‌نمایند.

خبر مرتبط
پیشرفت پروژه بزرگ مس جانجا در استان سیستان و بلوچستان
پیشرفت پروژه بزرگ مس جانجا در استان سیستان و بلوچستان

️در مجتمع مس جانجا پروژه های مختلفی در حال فعالیت هستند که از آن جمله به پروژه های معدن، تغلیظ، لیچینگ و زیر ساخت می‌توان اشاره کرد.

کاتالیست‌های صنایع پتروشیمی: تولید انواع کاتالیست‌های کاربردی در فرآیندهای مختلف صنایع پتروشیمی با توجه به نیازهای خاص هر فرآیند، به دقت طراحی و تولید می­شوند تا بازدهی تولید را افزایش و هزینه‌ها را کاهش دهند.

علاوه بر تولید کاتالیست، این شرکت خدمات آزمایشگاهی، مدیریت پروژه و خدمات آموزشی را نیز ارائه می‌دهد تا نیازهای متنوع مشتریان را برآورده سازد.

افزایش تولید ۱۶۶ برابری کاتالیست ایرانیان طی پنج سال

در سال‌های اخیر، شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ میلیون یورو، ظرفیت تولید خود را از ۱۵ تن در سال ۱۳۹۹ به حدود ۱۲۰۰ تن در سال ۱۴۰۳ رسانده است و در تلاش است تا انتهای سال ۱۴۰۴ به ۲۵۰۰ تن در سال افزایش دهد. با توجه به برنامه‌ریزی‌های جدید، شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان در نظر دارد ظرفیت تولید خود را به بیش از ۳۰۰۰ تن در سال افزایش دهد و تنوع محصولات خود را برای پتروشیمی‌ها و صنایع فولادی به ۲۳ محصول در سال برساند. مساحت زیرساخت کارخانه از حدود ۶۰۰۰ مترمربع در سال ۱۳۹۹ به بیش از ۱۲۰۰۰ مترمربع در سال ۱۴۰۳رسیده و برنامه‌ریزی برای توسعه ۸۰۰۰ مترمربع جدید نیز در دستور کار قرار دارد. این پیشرفت‌ها نشان‌دهنده رشد قابل توجه در دانش فنی و به‌کارگیری نیروی انسانی است که در شرایط خوبی در حال انجام است و تا پایان سال آینده، اشتغال‌زایی چشمگیری در این مجموعه رقم خواهد خورد.

بازار هدف شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان با توجه به نوع محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهد، به‌طور عمده در حوزه صنایع پتروشیمی، پالایشگاهی، نفت و گاز و همچنین صنایع شیمیایی کشور تعریف شده است.

علاوه بر بازار داخلی، شرکت چشم‌انداز صادراتی نیز دارد. بازار کشورهای همسایه مانند عراق، ترکمنستان، آذربایجان، پاکستان و حتی حوزه خلیج فارس، به‌دلیل نزدیکی جغرافیایی و نیاز به واردات کاتالیست، می‌توانند بازارهای هدف صادراتی محسوب شوند. در صورت حفظ کیفیت بالا و رقابت‌پذیری قیمت، شرکت می‌تواند با صادرات به این کشورها سهمی از بازار منطقه را به‌دست آورد.

افزایش تولید ۱۶۶ برابری کاتالیست ایرانیان طی پنج سال

بر اساس آخرین اطلاعات منتشره در سامانه کدال، شرکت در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به درآمد عملیاتی ۱۶۰.۶۷۱ میلیارد تومانی رسیده بود که با عنایت به ۹۹.۴۷۱ میلیارد تومان بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی، سود ناخالص ۶۱.۲۰۰ میلیارد تومانی را برای شرکت به ارمغان آورده است. با احتساب ۸.۴۵۳ میلیارد تومان هزینه‌­‌‌‌های فروش اداری و عمومی، سود عملیاتی به میزان ۵۲.۷۴۶ میلیارد تومان محقق شده است. مبلغ ۳.۶۱۵ میلیارد تومان نیز سایر درآمدهای غیرعملیاتی شرکت بوده است؛ لذا سود خالص شرکت پس از کسر مالیات که ۱۳.۱۸۶ میلیارد تومان بوده، به ۴۳.۲۱۱ میلیارد تومان رسیده است. این در حالی است که کل سود خالص شرکت در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، چیزی بالغ بر ۴۰.۴۷۰ میلیارد تومان بوده است.

تا انتهای ۳۱ شهریور ۱۴۰۳، دارایی­های شرکت چیزی بالغ بر ۷۳۹ میلیارد تومان بوده که مبلغ ۴۴۵.۱۳۱ میلیارد تومان آن را دارایی­های جاری و ۲۹۳.۸۷۰ میلیارد تومان را دارایی­های غیرجاری تشکیل داده است. بدهی­های شرکت نیز شامل ۶۴۳ میلیارد تومان بدهی جاری و ۲۴۸.۷ میلیون تومان بدهی غیرجاری می­شود که رقم مجموع بدهی­های شرکت را به ۶۴۳.۲۸۶ میلیارد تومان می­رساند. سرمایه شرکت در حال حاضر ۳۷.۳۲۰ میلیارد تومان است.

منبع: روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون