تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 195640

گوشت دولتی حذف شد؟ توزیع گوشت یارانه‌ای به کجا رسید؟

گوشت دولتی حذف شد؟ توزیع گوشت یارانه‌ای به کجا رسید؟
در پی کاهش توزیع گوشت دولتی، سوالاتی درباره امکان واردات گوشت برای حل بحران به‌وجود آمده است. جزئیات بیشتر را بخوانید.

به گزارش شهر بورس، تا چند ماه پیش، روزانه 100 تن گوشت یارانه‌ای در میادین میوه‌و‌تره‌بار تهران توزیع می‌شد، اما اکنون توزیع گوشت دولتی به‌شدت کاهش یافته است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه‌و‌تره‌بار شهر تهران، مهدی بختیاری‌زاده، اعلام کرده که «توزیع گوشت دولتی تقریباً متوقف شده است». طبق آمار شهرداری تهران، هر هفته فقط 2 یا 3 بسته گوشت یارانه‌ای به هر میدان میوه‌وتره‌بار می‌رسد.

مهر آیندگان

دولت از حدود دو سال پیش، گوشت یارانه‌ای را با قیمت 300 هزار تومان در میادین میوه‌و‌تره‌بار شهرداری و برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌کرد، اما از اسفند سال گذشته، میزان توزیع گوشت یارانه‌ای از 100 تن به 5 تن در هفته کاهش یافت. مدیرعامل تره‌بار، با اشاره به درخواست زیاد مردم برای گوشت یارانه‌ای، اظهار داشته که «اگر دولت به ما مجوز دهد، خودمان گوشت را وارد کرده و با همان قیمت 300 هزار تومان می‌فروشیم».

این کاهش شدید در توزیع گوشت یارانه‌ای در شرایطی رخ داده است که قیمت گوشت قرمز به‌شدت افزایش یافته است. دولت برای جلوگیری از حذف گوشت از سبد خانوار، ارز 28,500 تومانی را برای واردات گوشت در نظر گرفت، اما گوشت وارداتی همچنان نایاب است.

خبر مرتبط
قیمت‌های جدید گوشت قرمز، مرغ و دام زنده امروز ۳ اردیبهشت
قیمت‌های جدید گوشت قرمز، مرغ و دام زنده امروز ۳ اردیبهشت

بررسی قیمت‌های امروز گوشت قرمز، مرغ و دام زنده، امروز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ را بخوانید.

حمیدرضا پناه، کارشناس فروش، در این‌باره گفته است که «چرا دولت باید ارز را برای واردات گوشت تخصیص دهد؟ این سیاست ممکن است در بلندمدت اثرات منفی بر تولید داخلی و امنیت غذایی داشته باشد.» از طرف دیگر، صدرا نوری، کارشناس فروش دیگری، معتقد است که «با واردات گوشت با قیمت مناسب، دولت می‌تواند از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها جلوگیری کرده و دسترسی به منابع پروتئینی را در مناطق کم‌درآمد تسهیل کند و در کنار آن دامداری داخلی را توسعه دهد.»

کارشناسان بر این باورند که دولت باید شرایط تولید داخل را با ارائه تسهیلات مالی به دامداران بهبود بخشد و از سیاست‌هایی حمایت کند که موجب افزایش میزان گوشت توزیعی با قیمت پایین گردد تا این محصول پروتئینی از سفره اقشار کم‌درآمد جامعه حذف نشود.

در نهایت، در شرایط کنونی که توزیع گوشت یارانه‌ای با بحران مواجه شده است، ضروری است که دولت اقدامات فوری برای رفع این مشکل انجام دهد تا فشار اقتصادی کمتری بر خانوارهای کم‌درآمد وارد شود و دسترسی به پروتئین همچنان برای همه اقشار جامعه ممکن باشد.

نویسنده:

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون