مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس اندیمشک:
30 درصد سهام شرکت فولاد زاگرس اندیمشک وارد بازار سرمایه میشود

به گزارش شهر بورس، رضا شریفی، مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس اندیمشک در نشست خبری، با بیان اینکه پروژه شرکت فولاد اندیمشک در سال ۱۳۹۷ با طرح اولیه آغاز شد و طی پیگیریها و مطالعات فنی و اقتصادی، به چرخه احیای ذوب و نورد بازنویسی میشود، اظهار داشت: این پروژه ظرفیت تولید یک میلیون تن آهن اسفنجی را دارد و در نهایت به ۴۰۰ هزار تن ذوب فولادی تبدیل میشود.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه در سال ۱۴۰۰ آغاز شد، گفت: ترکیب سهامداران آن شامل ۲۵ درصد فولاد مبارکه،۲۵ درصد فولاد خوزستان، ۴۸ درصد کاوند نهان و یک درصد سهام مدیریت چادرملو و یک درصد مدیریت گلگهر است.

مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس اندیمشک افزود: طی سال ۱۴۰۲ تصمیم گرفته شد، تامین منابع از صندوقهای تامین سرمایه و بانک و همچنین دو هزار میلیارد تومان اوراق مرابحه بانکی برای اولین بار استفاده شود که برای این انجام آن، از مراجع قم نیز تاییدیه گرفته میشود.
وی با بیان اینکه ۳۰ درصد سهام در دو ماه آینده با مشارکت شرکت تامین سرمایه امید وارد بازار میشود، افزود: متعهد پذیرهنویسی نیز، تامین سرمایه امید است که جا دارد از موسوی تشکر ویژهای داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس اندیمشک گفت: پروژه 400 هزار تنی ذوب مواد فولادی شرکت فولاد زاگرس اندیمشک با تأمین 2 هزار و 300 میلیارد تومان از طریق بورس، سرعت بیشتری در مراحل تکمیل خود پیدا خواهد کرد.
پروژه شرکت فولاد اندیشمک در ۱۸ ماه به بهره برداری میرسد
شریفی با بیان اینکه تاکنون پیشرفت پروژه در فولاد سازی ۵۱ درصد و در پروژههای جانبی ۷۱ درصد بوده است، بیان کرد: طبق زمانبندی، پیشبینی میشود، پروژه شرکت فولاد اندیمشک در 18 ماه آینده به بهرهبرداری برسد.
وی ادامه داد: کل سطح اشغال پلن اصلی، ۲۱ هکتار و کل زمین ۱۰۰ هکتار است. طرح جامع فولاد زاگرس اندیمشک برای ۲۵ سال آینده طراحی شده است به طوریکه در این پروژه برای ۶۰۰ نفر به طور مستقیم و برای ۶ هزار نفر به طور غیر مستقیم اشتغال زایی می شود.
مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس اندیمشک با تاکید بر اینکه در این پروژه باید کم ترین آسیبی به محیط زیست وارد نشود، گفت: در این پروژه، ۱۲۰ مگاوات برق مصرفی برآورد شده است، تلاش داریم کمترین میزان آلایندگی را داشته و به یک صنعت سبز تبدیل شویم.
وی افزود: این پروژه نسبت به پروژههای مشابه ۸۴ درصد مصرف آب کمتری دارد، این کار نیز توسط مهندسان بومی طراحی شده است.
شریفی با بیان اینکه افزایش سرمایه ۳۰ درصدی شرکت از محل صرف سهام را در بورس تهران خواهیم داشت، اظهار داشت: با پذیرهنویسی، دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومن منابع جذب میکنیم که این مبلغ در خود پروژه مصرف میشود و پروژه به پیشرفت ۹۰ درصدی میرسد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0