تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۸:۴۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 193574

دلار تا کجا می‌ ریزد؟ / پیش‌ بینی کانون صرافان از قیمت دلار

دلار تا کجا می‌ ریزد؟ / پیش‌ بینی کانون صرافان از قیمت دلار
دبیرکل کانون صرافان معتقد است دلار همچنان پتانسیل کاهش دارد و رفتار بازارساز تعیین‌کننده کف قیمتی است.

به گزارش شهر بورس، کامران سلطانی‌زاده، دبیرکل کانون صرافان، در گفت‌وگویی با خبرآنلاین از تداوم روند نزولی قیمت دلار در بازار ارز خبر داد. به گفته او، هم‌اکنون بیشتر فعالان بازار در موقعیت فروش قرار دارند و تعداد خریداران کاهش چشم‌گیری داشته است.

سلطانی‌زاده با اشاره به افت بیش از ۳۰ درصدی نرخ ارز در مدت اخیر، تاکید کرد که ادامه این روند به سیاست‌های بازارساز وابسته است. وی در خصوص چشم‌انداز آینده قیمت دلار توضیح داد: «کف قیمتی دلار تا حد زیادی به نرخ ارز مبادله‌ای بستگی دارد. در حال حاضر، نرخ ارز مبادله‌ای در سطح ۷۰ هزار تومان تثبیت شده و چنانچه این نرخ تغییری نکند، می‌توان آن را به‌عنوان کف قیمت دلار در بازار آزاد در نظر گرفت.»

مهر آیندگان

او در پاسخ به این سوال که آیا دلار می‌تواند وارد محدوده ۷۰ هزار تومانی شود، گفت: «بله، چنین ظرفیتی در بازار وجود دارد؛ البته همه چیز به نحوه مداخله و سیاست‌گذاری بازارساز در خصوص نرخ رسمی بستگی دارد.»

خبر مرتبط
قیمت دلار امروز 28 فروردین ماه 1404 + جدول
قیمت دلار امروز 28 فروردین ماه 1404 + جدول

قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون