تاریخ انتشار : جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر : 188322

تبریز باید به پایتخت اقتصادی ایران تبدیل شود

تبریز باید به پایتخت اقتصادی ایران تبدیل شود
شهردار تبریز، در نشست خبری با خبرنگاران گزارشی جامع از اقدامات و برنامه‌های مدیریت شهری ارائه داد و تأکید کرد: ما نه تنها رویای پایتخت اقتصادی شدن را دنبال می‌کنیم، بلکه با اقدامات عملی و سند محور، زیرساخت‌های این هدف بزرگ را آماده می کنیم.

به گزارش شهر بورس، یعقوب هوشیار با اشاره به رشد ۱۲ برابری ارزش افزوده اقتصادی شهرداری از ۴۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۵ هزار میلیارد تومان در سال جاری، گفت: این رشد نشان‌دهنده جهش اقتصادی شهر در حوزه درآمدهای پایدار است. ما با ممنوعیت خام‌فروشی زمین و ورود مستقیم به حوزه ساخت‌وساز، مسیر مولدسازی دارایی‌های شهری را هموار کرده‌ایم.

وی افزود: در چهار پرونده حقوقی، ۱۷ ملک شهرداری با ارزش ۱۷ هزار میلیارد تومان بازگردانده شد و ۳ درصد از سهام پروژه‌ها به سرمایه‌گذاری پایدار اختصاص یافته است.

مهر آیندگان

شهردار تبریز با ارائه آمارهای ترافیکی، از کاهش ۳۰ درصدی ترافیک سنگین و بهبود شاخص ترافیک نیمه‌سنگین از ۳۲ به ۱۲ واحد خبر داد و اعلام کرد: پروژه میدان آذربایجان پس از حل اختلافات حقوقی، با اولویت زیباسازی و بهسازی آغاز شده است. این میدان به نمادی از هویت شهری و اقتصادی تبریز تبدیل خواهد شد.

تبریز باید به پایتخت اقتصادی ایران تبدیل شود

خبر مرتبط
از حمل‌ونقل تا گردشگری؛ نگاهی به برنامه‌های سرمایه‌گذاری شهرداری تبریز
از حمل‌ونقل تا گردشگری؛ نگاهی به برنامه‌های سرمایه‌گذاری شهرداری تبریز

مدیریت شهری با اجرای پروژه‌های کلان سرمایه‌گذاری، به دنبال تحول زیرساخت‌های شهری، جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و ایجاد فرصت‌های اقتصادی پایدار است. از گسترش حمل‌ونقل عمومی و بازآفرینی شهری تا توسعه گردشگری و هوشمندسازی، این برنامه‌ها نقشی کلیدی در آینده اقتصادی تبریز خواهند داشت.

هوشیار در ادامه به پروژه مقبره الشعرا اشاره کرد و گفت: برای تکمیل این پروژه ملی، نیازمند حمایت دولت هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه امسال ۲۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه جذب شده است گفت : سال آینده این رقم به ۴۰۰۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد. وی اضافه کرد: هم‌اکنون ۱۰ هزار میلیارد تومان در صندوق سرمایه‌گذاری شهرداری ذخیره شده است.

هوشیار با تأکید بر نقش رسانه در معرفی ظرفیت‌های بین‌المللی تبریز، افزود: «برگزاری هفته فرهنگی تبریز با پوشش رسانه‌های جهانی، گامی برای معرفی این شهر به عنوان مقصد اقتصادی و گردشگری است. ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با جذب رویدادهای بین‌المللی، نام تبریز را در نقشه اقتصاد جهان ثبت کنیم.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود از ساماندهی ۶ هزار نیروی کار در شهرداری خبر داد و گفت: با افزودن ۴۰ ساعت حق اضافه‌کاری و بهره‌مندی ۸۵ درصد کارکنان از مزایای رفاهی، رضایت شغلی افزایش یافته است.

هوشیار در پایان با اشاره به شفافیت مالی و اولویت حل مشکلات مردم، گفت: حضور رسانه‌ها در بررسی عملکرد شهرداری نه تنها مشکلی ندارد، بلکه بسیار مبارک است مشروط بر آنکه اخلاق حرفه‌ای و هدف نهاییِ خدمت به مردم فراموش نشود. ما مصمم هستیم تبریز را به شهری الهام‌ بخش در اقتصاد ایران تبدیل کنیم.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون