به مناسبت فرارسیدن سال جدید صورت می گیرد:
افزایش ساعات خدمات متروی تبریز از ۱۷ اسفند به مناسبت نوروز
به گزارش شهر بورس، مدیرعامل متروی تبریز به مناسبت فرارسیدن سال جدید و تسهیل در تردد شهروندان در آستانه عید نوروز و ماه مبارک رمضان از افزایش ساعات خدمات رسانی در روزهای جمعه از ۱۷ اسفندماه خبر داد.
مدیرعامل سازمان ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید و با اشاره به افزایش تردد شهروندان در روزهای پایانی سال بیان کرد: متروی تبریز به منظور تسهیل در تردد شهروندان عزیز، خدمات رسانی خود را در روزهای جمعه افزایش داده و اعلام می دارد:
خدمات دهی در تاریخ ۱۷ و ۲۴ اسفندماه و روز چهارشنبه به تاریخ ۲۹ اسفندماه از ساعت ۱۰:۰۰ صبح تا ۲۱:۰۰ شب در مسیر خط یک ( حدفاصل ائل گؤلی تا ایستگاه نور لاله) انجام خواهد شد.
گفتنی است خدمات رسانی مترو در ۳۰ اسفندماه سال جاری و ۱ تا ۴ فروردین ماه و ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۴ تعطیل خواهد بود و از پنجم فروردین ماه خدمات دهی طبق روال عادی انجام خواهد شد.
مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری تبریز از راه اندازی اپلیکیشن جامع "تبریزاپ" با هدف توسعه خدمات شهری و بسترسازی برای هوشمندسازی شهری خبر داد.
برچسب ها :شهرداری تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0