تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 185882

بازار نقره در ۱۴ اسفند؛ ۴۹۲ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا معامله شد

بازار نقره در ۱۴ اسفند؛ ۴۹۲ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا معامله شد
بر اساس گزارش‌های منتشر شده، در روز ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ مجموع معاملات شمش نقره در بورس کالا به ۴۹۲ کیلوگرم رسید که بخش عمده آن از طریق گواهی سپرده انجام شد.

به گزارش شهر بورس، در روز ۱۴ اسفند ۱۴۰۳، بازار نقره بورس کالای ایران شاهد معامله ۴۹۲ کیلوگرم شمش نقره بود که در دو بخش گواهی سپرده و قراردادهای آتی انجام شد.

جزئیات معاملات نقره:

مهر آیندگان
  • بازار گواهی سپرده نقره: در این بازار، ۴۷۱ هزار گواهی معادل ۴۷۱ کیلوگرم شمش نقره دادوستد شد. ارزش این معاملات حدود ۴۵ میلیارد تومان برآورد شده است.
  • بازار آتی نقره: در این بخش، ۲ هزار و ۹۲ قرارداد معادل ۲۱ کیلوگرم شمش نقره منعقد شد که ارزش این معاملات به ۲.۵ میلیارد تومان رسید.

علاوه بر این، موقعیت‌های باز قراردادهای آتی نقره در پایان روز معاملاتی گذشته، معادل ۳۶۷ کیلوگرم شمش نقره بود که نشان‌دهنده استقبال سرمایه‌گذاران از این بازار است.

جمع‌بندی:
رشد حجم معاملات در بازار نقره بورس کالا نشان‌دهنده افزایش تمایل سرمایه‌گذاران به این فلز گران‌بها است. با توجه به نوسانات قیمت جهانی نقره، این روند می‌تواند تأثیر بسزایی بر بازار داخلی داشته باشد.

خبر مرتبط
بازار زعفران در ۱۴ اسفند؛ معامله ۲۷۷ کیلوگرم زعفران به ارزش ۳۰ میلیارد تومان
بازار زعفران در ۱۴ اسفند؛ معامله ۲۷۷ کیلوگرم زعفران به ارزش ۳۰ میلیارد تومان

معاملات بازار زعفران در روز ۱۴ اسفند نشان می‌دهد که حجم معاملات در قراردادهای آتی به ۲۷۷ کیلوگرم رسید و ارزش معاملات به بیش از ۳۰ میلیارد تومان رسید.

منبع: کالاخبر

نویسنده:

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون