تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 184983

رشد معاملات نقره؛ دادوستد ۶۰ کیلوگرم در بازار گواهی سپرده

رشد معاملات نقره؛ دادوستد ۶۰ کیلوگرم در بازار گواهی سپرده
معاملات شمش نقره در بورس کالا با دادوستد ۶۰ کیلوگرم در بازار گواهی سپرده و ۳۳ کیلوگرم در بازار آتی، به ۹۳ کیلوگرم رسید. ارزش کل این معاملات ۸ میلیارد تومان ثبت شد.

به گزارش شهر بورس، در جریان معاملات روز ۱۱ اسفندماه، در مجموع ۹۳ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا معامله شد.

معاملات گواهی سپرده نقره

در بازار گواهی سپرده کالایی نقره، ۵۹ هزار و ۵۹۶ گواهی معادل ۶۰ کیلوگرم شمش نقره به ارزش ۵ میلیارد تومان معامله شد.

مهر آیندگان

قراردادهای آتی نقره

همچنین در بازار قراردادهای آتی نقره، ۳۲۶۴ قرارداد معادل ۳۳ کیلوگرم شمش نقره منعقد شد که ارزش این معاملات به ۳ میلیارد تومان رسید.

روند موقعیت‌های باز در بازار آتی نقره

در پایان روز معاملاتی، مجموع موقعیت‌های باز قراردادهای آتی نقره تقریباً معادل ۳۵۱ کیلوگرم شمش نقره بود که نشان‌دهنده میزان تعهدات باز در این بازار است.

خبر مرتبط
معاملات نقره در بورس کالا؛ دادوستد ۳۳۹ کیلوگرم شمش در ۱۲ اسفند
معاملات نقره در بورس کالا؛ دادوستد ۳۳۹ کیلوگرم شمش در ۱۲ اسفند

در روز ۱۲ اسفند ۱۴۰۳، ۳۳۹ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالای ایران معامله شد. ارزش معاملات گواهی سپرده نقره به ۳۲ میلیارد تومان و ارزش قراردادهای آتی نقره به یک میلیارد تومان رسید.

منبع: کالاخبر

نویسنده:

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون