تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۷
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر : 176716

سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی برای تماشاگران بازی تراکتور–هوادار

سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی برای تماشاگران بازی تراکتور–هوادار
مبادی انتقال تماشاگران به ورزشگاه یادگار امام(ره) میدان جهاد، میدان ستارخان و چهارراه عباسی خواهد بود.

به گزارش شهر بورس، محمد حسین زاده  مدیرعامل این سازمان با اعلام این خبر گفت: با توجه به برگزاری مسابقه فوتبال بین تیم های تراکتور و هوادار از هفته هجدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور، ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران پرشور و فهیم تبریزی جهت مراجعه به ورزشگاه یادگار امام (ره) خدمات ایاب و ذهاب ارائه خواهد داد.

وی افزود: چهارراه عباسی، میدان ستارخان(یکه دکان) و میدان جهاد(نصف راه) به عنوان مبادی انتقال تماشاگران به ورزشگاه یادگارامام (ره) با استفاده از ناوگان اتوبوسرانی در نظر گرفته شده است.

مهر آیندگان

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز ادامه داد: تماشاگران محترم می توانند از ساعت ۱۲روز شنبه ۱۳ بهمن ماه از طریق مبادی فوق، با استفاده از ناوگان اتوبوسرانی به ورزشگاه یادگار امام(ره) مراجعه کنند.

شایان ذکر است بازی بین تیم های تراکتور و هوادار روز شنبه ۱۳ بهمن ماه از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.

خبر مرتبط
اخذ سند مالکیت معابر شهری به نام شهرداری تبریز
اخذ سند مالکیت معابر شهری به نام شهرداری تبریز

شهردار تبریز گفت: برای اولین بار در تاریخ و به منظور صیانت و پیشگیری از دخل و تصرف افراد، سند مالکیت معابر شهری در دوره ششم مدیریت شهری به نام شهرداری تبریز اخذ شده است.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

من ربات نیستم