تاریخ انتشار : شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
زمان مطالعه: 5 دقیقه
کد خبر : 175186

اهتمام در تسریع صدور مجوزها برای فعالان بخش تولید و صنعت

اهتمام در تسریع صدور مجوزها برای فعالان بخش تولید و صنعت
مدیر کل محیط زیست استان آذربایجان‌شرقی در دیدار با هیئت نمایندگان اتاق تبریز، بر اهتمام در تسریع صدور مجوزها برای فعالان بخش تولید و صنعت تاکید کرد.

به گزارش شهر بورس، جمشید برزگر؛ نایب رئیس اتاق بازرگانی تبریز در این دیدار از آمادگی اتاق تبریز در راستای همکاری مشترک و افزایش تعامل با اداره کل محیط زیست استان آذربایجان‌شرقی در زمینه مسائل زیست محیطی استان خبر داد.

وی با بیان اینکه اتاق تبریز قابلیت‌های زیادی برای همکاری در زمینه زیست محیطی دارد، افزود: بدنه کارشناسی بخش خصوصی می‌تواند به عنوان بازوی فکری و اجرایی دولت در موارد زیادی یاری‌گر این بخش، به خصوص در حوزه دریاچه ارومیه باشد.

برزگر با بیان این مطلب گفت: احیای دریاچه ارومیه مطالبه تمام مردم به شمار می‌رود؛ چرا که آینده چهار استان به آن گره خورده است.

مسعود بنابیان؛ نایب رئیس اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه استان آذربایجان‌شرقی با چالش‌های متعدد زیست محیطی مواجه است، خواستار اتخاذ تدابیر جدی در راستای مدیریت شرایط موجود شد.

خبر مرتبط
اصلاح قانون اتاق بازرگانی با حفظ استقلال و تقویت تعاملات
اصلاح قانون اتاق بازرگانی با حفظ استقلال و تقویت تعاملات

رئیس کمیته بازرگانی داخلی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره بررسی اصلاح قانون اتاق بازرگانی، گفت: با حفظ استقلال این نهاد خصوصی، تعاملات آن با بخش‌های دولتی در اصلاح قانون باید بهبود پیدا کند.

سید باقر شریف‌زاده؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه در تمامی جوامع توسعه یافته و پیشرفته بین مردم و دولت، نهادهای واسطی به نام تشکل‌ها فعالیت می‌کنند، از مدیر کل محیط زیست استان آذربایجان شرقی خواست تا از نظرهای مشورتی اتاق فکر اتاق تبریز که بدون هیچ چشم داشتی صورت می‌گیرد، بهره ببرد.

مهدی امینی؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به سختگیری‌های بیش از حد اداره کل محیط زیست استان آذربایجان‌شرقی گفت: در حالی که ما در واحدهای صنعتی خود حتی برای تامین آب شرب با مشکل مواجه هستیم، این مجموعه از ما می‌خواهد تا در حاشیه کارخانه خود فضای سبز ایجاد کنیم، در حالی که امکان آبیاری این فضای سبز عملاً برای بسیاری از واحدها میسر نیست.

امید اسمعیل ظفر؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز گفت: مسائل زیست محیطی با بحث اقتصاد ارتباط تنگاتنگی دارد و با توجه به اهمیت این موضوع مجموعه‌های صنعتی استان همواره در تلاش بودند تا با کمترین آسیب به محیط زیست فعالیت کنند.

محمد حسین حسن‌زاده؛ مدیر کل محیط زیست استان آذربایجان‌شرقی، بر جایگاه ویژه اتاق تبریز به عنوان اولین اتاق بازرگانی کشور تاکید کرد.

وی گفت: پیش‌تر دولت‌ها برای رسیدن به رشد اقتصادی، راحت‌ترین مسیر ممکن یعنی بهره‌گیری از منابع طبیعی را انتخاب می‌کردند، اما بعد از گذشت چندین دهه دنیا متوجه شد که این مسیر بدترین راه برای رشد است.

حسن‌زاده گفت: نقش اصلی ما مچ‌گیری نیست، بلکه اجرای قانون است و تلاش ما این است که در برخورد با صنایع بدون هیچگونه ایجاد علامت سوال، در چارچوب قانونی و با انعطاف باشد. ما دنبال پلمپ صنایع نیستیم.

وی از اهتمام خود برای تسریع در صدور مجوزها چه در حوزه بهره‌برداری و چه در حوزه تمدید تاکید کرد.

نویسنده:

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش