تحقق ۹۵ درصدی برنامه و بودجه ۱۴۰۳ شهرداری تبریز در حوزه تملکات و مسیرگشایی ها
به گزارش شهر بورس، روح الله رشیدی در جریان برگزاری دویست و بیست و یکمین جلسه شورای پارلمان شهری در خصوص دستور جلسه دوم بررسی گزارش عملکرد منابع و مصارف شش ماهه برنامه و بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ شهرداری تبریز گفت: از موضوعات مهم در حوزه عمران که در شورای ششم بر آن تاکید شد بحث تملکات و مسیرگشایی ها است که ۹۵ درصد عملکرد دوره ای در این زمینه داشته ایم.
رشیدی با تشکر از عوامل عمرانی شهرداری تبریز افزود: در بحث تملکات و مسیرگشایی ها در کمیسیون عمران و شورا همواره تاکید بر تکمیل پروژه ای مسیر گشایی بوده است.
وی با اشاره به کمک های غیر نقدی در حوزه قطار شهری اظهار کرد: حدود هزار میلیارد تومان کمک بصورت غیرنقدی از طرف مناطق شهرداری برای قطار شهری و از طریق تملک هزینه شده است.
رشیدی با عنوان اینکه نزدیک به ۶۵ درصد ردیف تملکات در قالب منابع غیرنقدی به قطارشهری انجام می شود ادامه داد: پروژه شهید سعیدی آخماقیه از شورای قبلی آغاز شده و شورای ششم نیز با تمام توان پیگیر این موضوع است.
در راستای پیشگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی برخی افراد سود جو و فرصت طلب، به اطلاع می رساند هرگونه خرید و فروش تحت عنوان حواله یا امتیاز تاکسی فرسوده جهت ثبت نام تاکسی جایگزین خارج از فرایند نوسازی و غیر قانونی است.
وی تصریح کرد: در موضوع ساماندهی حاشیه نشینی و بافت ناکارآمد که ۹۸۳ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده بود ۴۰ درصد محقق گردیده که این ماموریت در قالب قرارگاه مسکن پیش بینی شده است.
رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه شهرداری تبریز در دسترسی حیدرآباد عملکرد درخشانی داشته است اضافه کرد: طراحی و احداث خیابان دسترسی حیدرآباد عملکرد درخشانی در این حوزه است که امیدوارم به زودی به اتمام برسد.
رشیدی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص بودجه فرهنگی شهرداری تبریز گفت: ۱۰۵ میلیارد تومان پیش بینی بودجه برای ردیفهای فرهنگی داشتیم که ۳۲ میلیارد تومان از آن محقق شده است.
وی اظهار کرد: درخصوص زیرساختهای فرهنگی برای دوره شش ماهه، ۱۵۰ میلیارد پیش بینی در سازمانها و مناطق داشته ایم که ۳۵.۵ میلیارد تومان از آن محقق شده است.
رشیدی با عنوان اینکه برای بازدهی بیشتر درحوزه فرهنگی نیاز به هماهنگی بیشتراست اضافه کرد: تجهیز کتابخانه ها، تولید محتوای فرهنگی، سلامت اجتماعی، ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی، ماده ۱۶ و… حوزه های مأموریتی در حیطه فرهنگی است که نیاز به هماهنگی بیشتر معاونان مالی با مدیران فرهنگی احساس می شود.
وی همچنین در خصوص مجموعه هاتف شهر شهرداری تبریز گفت: هاتفشهر یکی از منابع درآمدی شهرداری تبریز می تواند باشد که در عملکرد آن باید بازنگری شود.
برچسب ها :شهرداری تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0