تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 142941

دلایل پشت پرده صعود طلا

دلایل پشت پرده صعود طلا

قیمت طلا برای دومین روز متوالی افزایش یافت و به بالاترین سطح یک هفته‌ای رسید.

به گزارش شهر بورس، طلا برای دومین روز متوالی در روز چهارشنبه افزایش قیمت را تجربه کرد. کاهش سرعت رشد اقتصاد جهانی و کاهش ارزش دلار آمریکا از عوامل اصلی این افزایش هستند.

دلایل افزایش قیمت طلا

طلا (XAU/USD) پس از افت روزانه به محدوده 2400 دلاری، با افزایش خرید مواجه شد و در روز چهارشنبه به افزایش قیمت خود ادامه داد. این سومین روز در چهار روز گذشته است که طلا با ترکیبی از عوامل صعودی روبرو بوده و به بالاترین قیمت یک هفته‌ای، یعنی حدود 2,419 دلار رسیده است.

حمله اسرائیل به پایتخت لبنان و افزایش تنش‌ها در خاورمیانه از جمله عواملی است که بر افزایش قیمت طلا تأثیر گذاشته است. همچنین، کاهش سرعت رشد اقتصاد جهانی و کاهش ارزش دلار آمریکا نیز به این روند کمک کرده‌اند. با این حال، سرمایه‌گذاران در انتظار نشست دو روزه‌ی کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) هستند که می‌تواند مسیر کوتاه‌مدت طلا را تعیین کند.

اقتصاد آلمان در سه ماهه دوم سال به طور غیرمنتظره‌ای 0.1 درصد کاهش یافت. همچنین، نظرسنجی فرصت‌های شغلی و گردش کار در ایالات متحده نشان داد که تعداد فرصت‌های شغلی در ماه ژوئن کاهش یافته است.

خبر مرتبط
تحلیل بازار طلا و سکه در هفته آینده
تحلیل بازار طلا و سکه در هفته آینده

بازار طلا و سکه در هفته گذشته با افزایش قیمت‌ها روبه‌رو بود. اما آیا این روند در روزهای آینده ادامه خواهد داشت؟

طلا با افزایش تنش‌های خاورمیانه و کاهش شدید دلار آمریکا، قدرت گرفته است. انتظار می‌رود که نشانه‌های بیشتر از کاهش نرخ بهره فدرال رزرو بتواند به افزایش تقاضا برای طلا کمک کند. از نظر تکنیکال، طلا با حرکت اخیر خود به بالای 2400 دلار، چشم‌انداز مثبتی دارد و احتمال دارد به سطوح بالاتری مانند 2469 الی 2470 دلار برسد.

منبع: اقتصاد 100

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون