تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸
زمان مطالعه: 7 دقیقه
کد خبر : 114258

شهر بورس گزارش می‌دهد؛

بررسی عملکرد بانک تجارت در 9 ماهه 1402

بررسی عملکرد بانک تجارت در 9 ماهه 1402
بررسی عملکرد بانک تجارت در 9 ماهه 1402 نشان می‌دهد که این بانک بر تداوم رشد درآمدهای عملیاتی سیاست خود را بر کاهش مطالبات و وصول آن متمرکز کرده است.

به گزارش شهر بورس، بانک تجارت به عنوان یکی از بزرگترین بانک‌های تجاری کشور همواره سعی کرده با رصد شرایط بازار و عملکرد رقبا به گونه‌ای عمل کند که جایگاه رقابتی خود را در میان بانک‌های دیگر حفظ کند. همچنین این بانک ضمن تاکید بر تداوم رشد درآمدهای عملیاتی سیاست خود را بر کاهش مطالبات و وصول آن متمرکز کرده است.

انعقاد۷۸ تفاهم نامه و قرارداد همکاری با شرکت‌ها و مشتریان بزرگ بانک از جمله دیگر دستاوردهای بانک به منظور حفظ مشتریان و در نتیجه تثبیت جایگاه رقابتی آن طی سال‌های اخیر بوده است.

در سال جاری تمرکز بانک تجارت بر بهبود جایگاه رقابتی خود در حوزه تامین مالی زنجیره‌ای تولید و همچنین ترویج سبک زندگی اعتباری و دیجیتال از طریق ایجاد و توسعه محصولات اعتباری و غیر حضوری در این زمینه است.

در این رابطه «وتجارت» اخیراً توانسته که مجوز ثبت ۸۰ هزار میلیارد ریال دستور پرداخت در سامانه تامین مالی زنجیره ای (SCF) را از بانک مرکزی اخذ کند. همچنین این بانک با طراحی خدمات منحصر به فرد خود در حوزه محصولات اعتباری اشخاص از جمله کالانو و پلتفرم،باجت BNPL و … توانسته قدرت رقابتی خود در گروه مشتریان اشخاص را افزایش دهد.


بیشتر بخوانید: افزایش درآمد 87 درصدی وتجارت در دی ماه


براساس این گزارش، بانک تجارت توانست در پایان آذرماه 1402 رشد۲۳/۴ درصدی مانده خالص تسهیلات اعطایی، افزایش۱۵ درصدی خالص درآمدهای عملیاتی پس از کسر هزینه سود سپرده‌ها، رشد۷۱ درصدی خالص درآمدهای کارمزدی، رشد۴۵۴ درصدی سود عملیاتی، رشد۲۵۳ درصدی سود خالص را نسبت به دوره مشابه قبل محقق کند.

درآمدهای عملیاتی «وتجارت» با بیش از 3/32 درصد رشد نسبت به دوره قبلی معادل279تریلیارد و 176 هزار و 200 میلیارد ریال، سود ناخالص با افزایش تقریبا 15 درصدی به 148 تریلیارد و 923 هزار و 627 میلیارد ریال و سود خالص با 253 درصد افزایش به رقم 55 تریلیارد و 698 هزار و 45 میلیارد ریال رسیده است.

همچنین بانک تجارت حفظ و تثبیت جایگاه نخست در مانده کل تعهدات اعتبارات اسنادی داخلی با کسب سهم ۳۶ درصدیو در مانده کل تعهدات ضمانت نامه‌ها (ارزی و ریالی) با رشد ۳۶ درصدی در پایان آذر ۱۴۰۲ نسبت به پایان سال ۱۴۰۱ و کسب سهم ۴۷/۷ درصدیدر بین بانک‌های بزرگ (تجارت ملی، ملت صادرات و سپه) را کسب کرده است.

پرداخت تسهیلات خرد تا سقف 300 میلیون تومان به تعداد 209 هزار و 261 تسهیلات بالغ بر 24 هزار و 295 میلیارد و 700 میلیون تومان، پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به تعداد 9743 معادل 630 میلیارد و 500 میلیون تومان، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به تعداد 80713 معادل 16 هزار و 495 میلیارد تومان، تسهیلات پرداختی حمایتی به شرکت های دانش بنیان 714 بالغ بر 11 هزار و 855 میلیارد و 100 میلیون تومان از اقدامات تسهیلاتی این بانک در سال جاری تاکنون بوده است.

براین اساس، تا پایان آذرماه این بانک 37 درصد از کل سپرده‌های ریالی معادل 6.209.331 میلیارد ریال، 91 درصد از مانده تعهدات ضمانتنامه‌های ریالی معادل 3.116.084 میلیارد ریال، 80درصد از کامزد تعهدات ضمانتنامه‌های ریالی و ارزی معادل 30.245 میلیارد ریال، 53 درصد از کارمزد تعهدات اعتبارات اسنادی داخلی و خارجی معادل 4.233 میلیارد ریال و 31 درصد از مبلغ فروش دارائیی‌های ثابت وثایق تملیکی معادل 15.183 میلیارد ریال را محقق کرده است.

براساس این گزارش، استقرار سامانه متمرکز و یکپارچه بانکی و سوئیچ کارت، پیاده‌سازی سیستم تسهیلات و تعهدات، تکمیل و توسعه سامانه اعتبار سنجی (LOS)، پیاده‌سازی سامانه جامع مالی و ارزی، تهیه طرح جامع امنیت اطلاعات، اجرای طرح تامین مالی مبتنی بر زنجیره تامین (SCF)، تعيين تكليف ۵۰ پرونده کلان موجود در دوایر حقوقی، تعیین تکلیف پرونده های حقوقی و رهنی بانک، مولدسازی و واگذاری دارایی‌های غیر ضرور، پذیرش شرکت‌های مولد نیروگاهی تجارت،فارس سرمایه‌گذاری سامان ایرانیان و تأمین سرمایه کاردان در بازار سرمایه از مهمترین اقدامات بانک تجارت در سال جاری بوده است.

این بانک توانسته رتبه نخست فعالیت‌های ارزی در میان بانک‌های کشور، سومین بانک بزرگ بورسی از نظر میزان سرمایه ثبتی و دومین بانک بزرگ بورسی از نظر مانده کل سپرده‌ها (ریالی و ارزی)، سپرده‌های قرض‌الحسنه جاری ریالی، میزان درآمدهای کارمزد، مانده کل تسهیلات اعطایی (ریالی و ارزی)، مجموع درآمد سرمایه گذاری‌ها و سپرده‌گذاری‌ها را کسب کند.همچنین از نظر ابزارها و تجهیزات پرداخت الکترونیک براساس آمار پایان سال ۱۴۰۱ بانک مرکزی، چهارمین بانک بورسی از نظر تعداد خودپردازهای بانکی و همچنین چهارمین بانک از نظر تعداد پایانه‌های شعب است.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون