شهر پلاس: اگر تا به امروز خرید بیمه را به دلیل هزینههای آن عقب انداختهاید، در این مطلب انواع بیمه ها و روش خرید قسطی را معرفی میکنیم.
به گزارش شهر پلاس، خرید انواع بیمه از جمله بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه یکی از ضروریترین کارهای زندگی است. اگر تا به امروز خرید بیمه را به دلیل هزینههای آن عقب انداختهاید، در این مقاله انواع بیمه ها و روش خرید قسطی بیمه را معرفی میکنیم. با خرید بیمه اقساطی، هزینه خرید بیمه را ماهیانه پرداخت میکنید و لازم نیست نگران هزینهها باشید.
معرفی انواع بیمه ها
قبل از توضیح انواع بیمهها ، بهتر است بدانید که بیمه نوعی قرارداد است که بین شما و شرکت بیمه بسته میشود. با پرداخت هزینه خرید بیمه، شرکت بیمه موظف است که هنگام وقوع حوادث بخشی از هزینهها را پرداخت کند. بهطور کلی، انواع بیمهها شامل بیمه اشخاص، بیمه اموال و بیمه مسئولیت هستند. در ادامه، ویژگیهای بیمههای مختلف را توضیح میدهیم.
بیمه اشخاص چیست؟
بیمه اشخاص هزینههای حوادث مربوط به افراد را پوشش میدهد و شامل بیمه عمر، بیمه حوادث و بیمه درمان است. در بیمه عمر، بیمهگذار مبلغی را به شرکت بیمه پرداخت میکند. در مقابل، شرکت بیمه هم در زمان حیات یا بعد از فوت بیمهگذار به او و خانوادهاش تسهیلات میدهد.
معرفی انواع بیمه درمان
بیمه درمان هزینههای مربوط به بیمارستان و آزمایشهای پزشکی متنوع را پوشش میدهد و شامل بیمه تکمیلی، بیمه درمان خانواده، بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی است.
اگر میخواهید اعضای خانواده خودتان را بیمه کنید، باید بیمه درمان خانواده بگیرید. در این نوع بیمه، سرپرست خانواده اعضای خانواده را بیمه میکند. هنگام خرید بیمه درمان به این نکته توجه کنید که شرکت بیمه هزینه چه مواردی را پرداخت میکند. مثلاً، هزینههای دندانپزشکی و و هزینه سمعک توسط شرکت بیمه پرداخت میشود، ولی هزینه عملهای زیبایی زیر مجموعه بیمه تکمیلی درمان نیست.
بیمه حوادث چیست؟
بیمه حوادث مربوط به حادثههای ناگوار است و خطرات شغلی، ورزشی، ماموریت و مسافرت را پوشش میدهد. با خرید قسطی بیمه اشخاص، خیالتان بابت مبلغ خسارت حوادث مختلف راحت میشود.
معرفی بیمه وسیله نقلیه
بیمه وسیله نقلیه شامل انواع بیمه شخص ثالث، بیمه موتورسیکلت، بیمه بدنه، بیمه کامیون و بیمه سایر وسایل نقلیه جادهای است. با خرید بیمه وسیله نقلیه، شرکت بیمه خسارتهای ناشی از حوادث رانندگی را پرداخت میکند. نکته مهم این است که بیمه وسایل نقلیه اجباری است و شما بعد از خرید خودرو باید به فکر خرید بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه باشید. در ابتدا، بیمه شخص ثالث را معرفی میکنیم.
بررسی بیمه شخص ثالث
با بررسی بیمه شخص ثالث متوجه میشویم که این بیمه هزینههای مالی و جانی شخص سوم را پرداخت میکند. شخص سوم، سرنشین، عابر یا هر فردی دیگری به جز راننده است.
هزینه خرید بیمه شخص ثالث به نوع وسیله نقلیه، سال ساخت، کاربری خودرو و هزینه دیه بستگی دارد. از آنجاییکه هزینه دیه در ماههای حرام ۱.۲ میلیارد تومان است، بنابراین بهترین روش، خرید قسطی بیمه شخص ثالث است.
با این روش میتوانید هزینه خرید بیمه را به صورت ماهیانه پرداخت کنید. فراموش نکنید که طبق قانون، همه دارندگان خودروهای سواری باید انواع بیمه شخص ثالث را تهیه کنند. اگر خودروی شما بیمه شخص ثالث نداشته باشد، مشمول جریمه خواهید شد.
معرفی بیمه بدنه
اگر ماشین شما در حوادثی مثل آتشسوزی، انفجار و صاعقه آسیب ببیند یا لاستیک و چرخهای آن دچار مشکل شود، میتوانید از خدمات بیمه بدنه استفاده کنید. خرید بیمه بدنه اجباری نیست، ولی از آنجاییکه حادثه و هزینههای سنگین آن خبر نمیکند، بهتر است خرید قسطی بیمه بدنه را در برنامهتان بگذارید.
بیمه آتشسوزی
یکی از انواع بیمهها در دسته بیمه اموال، بیمه آتشسوزی است. اگر در کارگاههای صنعتی کار میکنید و احتمال آتشسوزی وجود دارد، بهتر است این بیمه را تهیه کنید. نکته مهم است که شرکت بیمه فقط خسارتهای مادی را پرداخت میکند. برای پرداخت خسارتهای جانی آتشسوزی باید بیمه حوادث یا بیمه درمان تهیه کنید.
انواع بیمههای مسئولیت
یکی دیگر از انواع بیمهها، بیمههای مسئولیت است. بیمه عملیات ساختمانی، بیمه خطر پیمانکاران، بیمه مسئولیت شهرداری، بیمه مسئولیت مدیران مرکزهای آموزشی و بیمه مسئولیت مستاجر در مقابل موجر در این دسته قرار میگیرند.
با خرید قسطی بیمه مسئولیت، شرکت بیمه خسارت مالی و جانی بین افراد را پرداخت میکند. اگر در محل کارتان احتمال وقوع حادثه وجود دارد و ممکن است افراد به اشتباه باعث آسیبدیدن به یکدیگر شوند، باید بیمه مسئولیت را تهیه کنید.
انواع دیگر بیمه مسئولیت، بیمه کارفرما در قبال کارکنان، بیمه مسئولیت حرفهای، بیمه مسئولیت تولیدکنندگان کالا و بیمه مسئولیت شرکتهای حملونقل هستند. در ادامه، بعضی از انواع بیمه مسئولیت را توضیح میدهیم.
بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان
مدیرهای مرکزهای صنعتی، کارخانهها، آزمایشگاهها، پروژههای ساختمانی و تولیدیها به بیمه مسئولیت کارفرما احتیاج دارند. در این محیطها، ممکن است اتفاقی برای کارکنان رخ دهد. به همین دلیل، کارفرما باید برای کارکنان خودش بیمه مسئولیت تهیه کند.
بهطور کلی ۲ روش برای خرید بیمه اقساطی وجود دارد. روش اول خرید قسطی بیمه با چک است. در این روش، شما بخشی از مبلغ را هنگام خرید بیمه پرداخت میکنید و بقیه هزینه خرید بیمه را در چند فقره چک ارائه میکنید. در این حالت، باید به قوانین مختلف شرکتهای بیمه، مبلغ بیمه و تعداد چکها توجه کنید.
روش دوم، خرید قسطی بیمه بدون سفته و چک است. اگر دسته چک ندارید یا شرایط ارائه چک را ندارید، میتوانید از پلتفرمهای خدمات اعتباری برای خرید بیمه اقساطی استفاده کنید. در این روش به ضامن احتیاج ندارید و فقط یک سفته الکترونیک ارائه میکنید. سفته الکترونیک برگه ضمانت شما است و به نام شما صادر میشود.
جمعبندی
در این مقاله درباره انواع بیمهها و روش خرید قسطی بیمه صحبت کردیم و به بررسی بیمه شخص ثالث پرداختیم. اگر به دلیل هزینههای سنگین بیمه شخص ثالث، خرید آن را به تعویق انداختهاید، میتوانید با روش خرید بیمه اقساطی، هزینه خرید بیمه را به صورت قسطی و ماهیانه پرداخت کنید.
سوالات متداول
سقف بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟
سقف بیمه شخص ثالث نیمی از مبلغ دیه برای ماههای حرام است. با توجه به مبلغ دیه ۱.۲ میلیارد تومانی، سقف بیمه شخص ثالث ۶۰۰ میلیون تومان است.
آیا برای خرید قسطی بیمه به ضامن نیاز دارید؟
خیر، خرید بیمه اقساطی بدون ضامن و چک امکانپذیر است.
مدارک لازم برای خرید بیمه اقساطی چیست؟
برای خرید قسطی بیمه به شناسنامه و کارت ملی نیاز دارید.
آیا خرید قسطی بیمه بدون چک امکانپذیر است؟
بله، شما میتوانید انواع بیمه شخص ثالث را با سفته الکترونیک تهیه کنید.
منبع: نبض بازار
برچسب ها :
ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0