تلگرام شهر بورس

تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰:۴۸
زمان مطالعه: 5 دقیقه
کد خبر : 103603

نظر بیل گیتس درباره اینترنت

نظر بیل گیتس درباره اینترنت
بیل گیتس در زمان اوج‌گرفتن اینترنت معتقد بود که این فناوری جهان را بسیار واقعی خواهد کرد اما اکنون نظر دیگری دارد.

به گزارش شهر بورس، «بیل گیتس»، به‌عنوان یکی از چهره‌های شاخص دنیای تکنولوژی، در ابتدا فکر می‌کرد که اینترنت دنیا را منطقی‌تر می‌کند، اما حالا او می‌گوید که «دیوانه‌ها» از آن برای پیداکردن یکدیگر استفاده می‌کنند. گیتس در سال‌های ابتدایی گسترش اینترنت معتقد بود که مردم از این فناوری برای جستجوی مسئولانه اطلاعات استفاده خواهند کرد، اما اکنون او نظر دیگری دارد.

براساس گزارش اینسایدر، بیل گیتس در ابتدا انتظار داشت که اینترنت جهان را به مکانی منطقی‌تر و مبتنی بر واقعیت تبدیل کند، اما حالا او متوجه شده که این فناوری به ابزاری برای نشر اطلاعات نادرست و «ایده‌های دیوانه‌وار» تبدیل شده است. بیل گیتس می‌گوید: «اعتراف می‌کنم افرادی که انقلاب دیجیتال را پیش بردند، از جمله من، واقعاً فکر می‌کردند که جهان منطقی‌تر خواهد شد.»


بیشتر بخوانید:اتوبوس های مسیر بی آرتی و مترو تبریز فردا رایگان است


نظر بیل گیتس درباره اینترنت

بنیان‌گذار مایکروسافت گفت که در زمان اوج‌گرفتن اینترنت معتقد بود که این فناوری جهان را بسیار واقعی خواهد کرد. او فکر می‌کرد که اینترنت به مردم کمک خواهد کرد تا به‌دنبال اطلاعات مختلف بگردند و مسئولانه خود را توانمندتر سازند. برای مثال، اینترنت می‌توانست به یک نفر اجازه دهد که بدون نیاز به اتکا به یک مطلب خبری، با جستجو درباره ادعاهای شاکی و مدافع در یک پرونده قضایی، درباره آن مطلع شود.

این میلیاردر صنعت کامپیوتر می‌گوید که اگر کسی در مورد یک موضوع علمی سؤالی داشت، می‌توانست مقالات را بخواند و همه‌چیز را در مورد آن‌ها ببیند. بااین‌حال، او گفت پیش‌بینی نکرده بود که چگونه مردم از اینترنت برای «ایده‌های دیوانه‌وار» استفاده می‌کنند.

بیل گیتس اذعان می‌کند که پیش از اینترنت نیز دیوانه‌ها بوده‌اند، اما آن‌ها همدیگر را پیدا نمی‌کردند؛ حالا با ابزارهای دیجیتالی می‌توانند این کار انجام دهند. هم‌بنیان‌گذار مایکروسافت توضیح داد: «حالا با ابزارهای دیجیتالی می‌گویند: شما هم به آن چیز دیوانه‌وار فکر می‌کنید؟ من هم همین‌طور! پس بیایید کنار هم جمع شویم و گروهی از آدم‌های دیوانه را به‌وجود بیاوریم و بیایید خودمان را QAnon بنامیم.» البته گیتس امیدوار است نسل جوان بتواند به‌اندازه کافی خلاق باشد تا مشکلات مربوط به نشر اطلاعات نادرست را حل کند.

همچنین گیتس گفت که آماده نظارت بر هوش مصنوعی است و افزود که هرکسی که با مقررات هوش مصنوعی مبارزه می‌کند، «احمق» به‌نظر می‌رسد. گیتس به‌رغم اعترافاتش در مورد اینترنت، گفت که نسبت به هوش مصنوعی احساس مثبتی دارد و می‌گوید که این فناوری می‌تواند کمبود نیروی کار را کاهش دهد و جهان را ثروتمندتر کند.

منبع : دیجیاتو

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

کیش اینوکس

کارگزاری بانک صادرات