تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 183226

کالابرگ الکترونیکی؛ جزئیات و زمان شارژ آن اعلام شد

کالابرگ الکترونیکی؛ جزئیات و زمان شارژ آن اعلام شد
همزمان با فرا رسیدن ماه رمضان و همچنین عید نوروز کالابرگ الکترونیکی برای هفت دهک جامعه شارژ می‌شود.

به گزارش شهر بورس، نایب رئیس مجلس با اشاره به جزئیات جدید طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: همزمان با فرا رسیدن ماه رمضان و همچنین عید نوروز کالا برگ الکترونیکی برای هفت دهک جامعه شارژ می‌شود.

علی نیکزاد ظهر یکشنبه در جریان سفر به گرمسار و در جمع خبرنگاران از تصویب شارژ کالا برگ الکترونیکی برای دهک‌های یک الی هفت جامعه خبر داد و ابراز کرد: این کالا برگ‌های الکترونیک ویژه ماه رمضان و همچنین فرا رسیدن سال نو شارژ می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح با موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی با برداشت از صندوق توسعه ملی اجرایی می‌شود، افزود: برای سه دهک کمتر برخوردار جامعه میزان این کالا برگ‌ها ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر است.

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه قیمت این کالا برگ‌ها برای دهک‌های چهار تا هفت ۳۵۰ هزار تومان است، تاکید کرد: دهم اسفند ماه این کالابرگ‌ها برای مرحله اول شارژ خواهند شد و مردم می‌توانند ۱۱ قلم کالا را با آن تهیه کنند.

خبر مرتبط
خبر خوش برای یارانه‌بگیران؛ ۱۰ اسفند حساب خود را چک کنید
خبر خوش برای یارانه‌بگیران؛ ۱۰ اسفند حساب خود را چک کنید

دولت چهاردهم با اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و افزایش یارانه نقدی، اعتبار ویژه‌ای به حساب‌های بانکی یارانه‌بگیران تا ۱۰ اسفند اضافه می‌کند.

نیکزاد با بیان اینکه سال گذشته سقفی برای خرید و شمول کالا برگ در نظر گرفته شده بود که امسال هیچ محدودیتی وجود ندارد، گفت: سال گذشته مبلغ کالا برگ‌ها ۲۲۰ هزار تومان بود که امسال بیش از دو ابر شده است.

منبع: مهر

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش