تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 200796

پیش‌ بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت / سناریوی فریز نرخ ارز توسط سیاست‌گذار؟

پیش‌ بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت / سناریوی فریز نرخ ارز توسط سیاست‌گذار؟
قیمت دلار در دومین روز هفته با افتی هزار تومانی به کانالی پایین‌تر عقب‌نشینی کرد، اما به نظر می‌رسد فضای کلی بازار ارز همچنان در تعادل کنترل‌شده قرار دارد.

به گزارش شهر بورس، قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه با افت قابل توجهی مواجه شد و وارد کانالی پایین‌تر از روزهای گذشته شد. این اسکناس آمریکایی با کاهش پله‌ای در بازه‌های ۱۰۰ تا ۳۰۰ تومانی، در نهایت با نرخ ۸۳ هزار و ۵۰۰ تومان به کار خود پایان داد و کاهش هزار تومانی را نسبت به روز قبل ثبت کرد. این در حالی است که بازار ارز در مجموع، روز متعادلی از نظر عرضه و تقاضا تجربه کرد.

با وجود ارسال سیگنال‌های مثبت از چهارمین دور مذاکرات ایران و آمریکا، کاهش قیمت دلار فراتر از سطح مشاهده‌شده نرفت. فعالان بازار معتقدند که سیاست‌گذار ارزی، تمایل به حفظ نرخ دلار در بازه‌ای بین ۸۲ تا ۸۴ هزار تومان دارد؛ موضوعی که می‌تواند نشانه‌ای از تلاش برای ایجاد ثبات مدیریت‌شده در بازار ارز باشد.

مهر آیندگان

پیش‌بینی روند قیمت دلار در سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

در فضای فعلی، تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که در صورت ادامه انتشار اخبار مثبت سیاسی، بازار ارز با آرامش بیشتری به روند تثبیت نزدیک خواهد شد. با این حال، نباید انتظار کاهش شدید نرخ ارز تا کانال ۷۰ هزار تومانی را داشت. به گفته کارشناسان، شرایط بنیادی و نگاه سیاست‌گذار اجازه افت عمیق‌تر قیمت را فعلاً نمی‌دهد.

از سوی دیگر، تحولات بین‌المللی از جمله توافق موقت ۹۰ روزه بین آمریکا و چین در خصوص تعرفه‌های تجاری، و عقب‌نشینی نظامی ایالات متحده از منطقه اقیانوس هند، به عنوان پالس‌هایی مثبت برای بازارهای مالی تلقی می‌شوند که می‌توانند بر انتظارات ارزی نیز اثرگذار باشند.

قیمت سایر ارزها و نرخ تتر

در بازار روز دوشنبه، قیمت درهم امارات با کاهش ۴۵۰ تومانی به ۲۲ هزار و ۸۵۰ تومان رسید. همچنین، قیمت تتر در لحظه تنظیم گزارش در حدود ۸۲ هزار و ۹۰۰ تومان در حال معامله بود؛ عددی که نشان از عقب‌ماندگی جزئی آن نسبت به نرخ بازار آزاد دلار دارد.

پوند انگلیس با نرخ ۱۱۰ هزار و ۵۰ تومان و یورو در سطح ۹۲ هزار و ۷۱۰ تومان معامله شدند.

در مرکز مبادله ارز و طلا، نرخ اسکناس دلار رشد اندک ۲۳ تومانی را تجربه کرد و به رقم ۷۱ هزار و ۳۵۱ تومان رسید. همچنین، نرخ حواله‌ای دلار (دلار توافقی) نیز با افزایش مشابه، با قیمت ۶۹ هزار و ۴۰۸ تومان کشف شد.

منبع: تجارت‌نیوز

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.