تاریخ انتشار : شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر : 182619

یک کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با شهر بورس عنوان کرد؛

وضعیت فعلی بازار نتیجه سوداگری دولت است

وضعیت فعلی بازار نتیجه سوداگری دولت است
یک کارشناس اقتصادی گفت: وضعیت کنونی یک دو راهه تاریخی و خطرناک است که تمامی آن به توافق‌های بین‌المللی و کاهش ریسک کشور بستگی دارد.

کریم آقاجانی در گفت‌وگو با شهر بورس، در خصوص وضعیت کنونی اقتصادی کشور اظهار داشت: وضعیت کنونی یک دو راهه تاریخی و خطرناک است که تمامی آن به توافق‌های بین‌المللی و کاهش ریسک کشور بستگی دارد. وی افزود: وضعیت فعلی بازار حاصل سوداگری دولت برای تامین مالی از طریق دلار و سکه است که نهایتا این وضعیت به بازار مسکن نیز سرایت خواهد کرد.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه وضعیت کنونی ممکن است به یک فروپاشی اقتصادی و ابر تورم در ابتدای تابستان سال آتی منجر شود، تصریح کرد: وضعیت نقدینگی کشور تحت تاثیر بازی‌های دولت در سوداگری و نوسان‌گیری از ارز و دلار قرار دارد، اما آنچه که مسلم است، افسارگسیختگی اقتصاد است.

وی در ادامه به صندوق‌های سرمایه‌گذاری اشاره کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری در حال حاضر همان نقش بورس در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی را بازی می‌کنند که در نهایت سرمایه مردم را در کوره‌های پول‌سوزی خواهند انداخت.

آقاجانی در پایان یادآور شد: این مساله از ابراز برائت بانک مرکزی و مرکز مبادله طلا و ارز در خصوص عدم تحویل طلا به خریداران به‌خوبی مشهود است.

خبر مرتبط
کدال آپ | تغییر سهامدار عمده
کدال آپ | تغییر سهامدار عمده

شرکت آسان پرداخت پرشين (آپ) از تغییر سهامدار عمده شرکت خبر داد.

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش