نرخ خودرو 10 تا 15 درصد افزایش یافت
رئیس اتحادیه نمایشگاه داران تبریز گفت: رکود بر بازار حاکم است و خرید خودرو با هدف سرمایه گذاری انجام می شود.
به گزارش شهر بورس به نقل از ایلنا، رئیس اتحادیه نمایشگاهداران تبریز خاطر نشان کرد: تا پایان سال جاری در صنعت خودرو 3 رخداد را تجربه خواهد کرد نخست، قیمت دستوری از بین میرود. دوم، قرعهکشی حذف خواهد شد و سوم، عرضه خودرو از طریق بورس انجام میشود. در این راستا از افزایش 10 تا 15 درصدی نرخ خودرو خبر داد.
ابراهیم مددیان، با تایید خبر افزایش 10 تا 15 درصدی نرخ خودرو در 20 روز گذشته، افزود: رکود بر بازار خودرو حاکم است و خرید و فروش قابل توجهی انجام نمیشود؛ به عبارت دیگر بازار در شرایط رکود تورمی است و خریدها باهدف سرمایهگذاری انجام میشود، به این معنا که خرید از سوی مصرفکننده واقعی انجام نمیشود و خریداران فقط میخواهند ارزش پولشان را حفظ کنند.
وی با اشاره به آخرین نرخ خودروهای داخلی در بازار، گفت: پراید 225 میلیون تومان، تیبا 230 میلیون تومان، 206 تیپ2 که یک ماه پیش 300 میلیون تومان بود امروز 348 میلیون تومان شده؛ به عبارتی 15 درصد نرخ این خودرو گران شده است.
به گفته این فعال صنفی؛ ارز، سکه، مسکن و خودرو جزو خطهای موازی سرمایهگذاری در ایران محسوب میشوند که به موازی هم افزایش پیدا میکنند. نرخ دلار و سکه در بازار ثابت شده اما همچنان نرخ خودرو روند صعودی خود را حفظ کرده است و در این میان عدم عرضه میتواند عامل اصلی افزایش نرخ خودرو باشد.
بیشتر بخوانیدافزایش قیمت خودرو همچنان ادامه دارد
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران تبریز تصریح کرد: هرچند پیشبینی ایجاد ثبات در این بازار دشوار است اما امیدواریم که بازار خودرو تا عید سامان پیدا کند.
مددیان با پیشبینی 3 رخداد در صنعت خودرو تا پایان سال جاری، اضافه کرد: نخست، قیمت دستوری از بین میرود. دوم، قرعهکشی حذف خواهد شد و سوم، عرضه خودرو از طریق بورس انجام میشود. ایران خودرو حدود دو ماه است که عرضه خودرو در بورس را آغاز کرده و قیمت 207 که 460 میلیون تومان بود بعد از عرضه در بورس 370 میلیون شده است و فاصله قیمت بازار تا کارخانه اینگونه کاهش پیدا کرده است.
وی در پاسخ به این پرسش که برخی از کارشناسان با دیدگاه شما مخالف هستند و بر این باورند که قیمت خودرو در ایران بالا نیست به همین دلیل برخی از کشورها از جمله ارمنستان و ونزوئلا متقاضی خرید خودروهای ایرانی هستند؟ گفت: بستگی دارد که خودرو تولید ایران به کدام کشورها صادر شود؛ عراقها پراید تولید ایران را نپذیرفتند آیا تولیدکنندگان ایرانی میتوانند در برابر تولیدات کره جنوبی حرفی برای گفتن داشته باشند؟ بدون تردید آنها موفقتر هستند.
مددیان با بیان اینکه خودروسازان داخلی همواره از زیان انباشته سخن میگویند، خاطر نشان کرد: باید منتظر بمانیم که عرضه خودرو بعد از فروش آن در بورس اصلاح میشود؟ اگر عرضه متعادل نشود قیمتها همچنان روند صعودی خود را حفظ خواهند کرد و عرضه در بورس به پلهای برای افزایش قیمت خودرو تبدیل خواهد شد؛ عرضه باید مبتنی بر نیاز بازار باشد.
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران در پایان مردم را قربانی اصلی افزایش نرخها دانست و افزود: حدود 2 ماه پیش یک خانم بازنشسته به نمایشگاه من برای خرید کوئیک مراجعه کرد آن زمان قیمت این خودرو 180 میلیون بود خریدار حدود 150 میلیون داشت بعد از دو ماه که برای خرید به ما مراجعه کرد قیمت آن حدود 230 میلیون شده است و وی از خرید منصرف شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0