تاریخ انتشار : شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۸:۳۷
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر : 196060

محرومیت مدیران تراکتور و فولاد پس از بازی جنجالی

محرومیت مدیران تراکتور و فولاد پس از بازی جنجالی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از تخلفات در دیدار فولاد و تراکتور، حسین خبیری و خداداد عزیزی را به طور موقت از همراهی تیم‌های خود محروم کرد.

به گزارش شهر بورس، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از بررسی تخلفات در دیدار فولاد خوزستان و تراکتور، تصمیماتی اتخاذ کرد.

بر اساس گزارش‌های واصله، حسین خبیری، سرپرست مدیرعاملی فولاد خوزستان، و خداداد عزیزی، سرپرست تیم تراکتور، به صورت موقت از همراهی تیم‌های خود محروم شدند و این محرومیت تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

مهر آیندگان

این کمیته همچنین به بررسی دیگر تخلفات مربوط به این دیدار و دلایل قطع موقت سامانه کمک داور ویدئویی پرداخته است.

خبر مرتبط
ارومیه آماده استقبال از المان تراکتور
ارومیه آماده استقبال از المان تراکتور

شهر ارومیه با توجه به محبوبیت بی‌نظیر تیم فوتبال تراکتور در میان مردم این شهرستان، در حال آماده‌سازی برای نصب المان این باشگاه در یکی از معابر اصلی است تا این نماد ورزشی باعث افزایش نشاط اجتماعی و تقویت هویت فرهنگی منطقه شود.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون