عملکرد هفتگی تالار صادراتی بورس کالا

تالار صادراتی بورس کالای ایران هفته گذشته میزبان معامله ۱۵۲ هزار و ۹۰۰ تن انواع کالا و محصول به ارزش ۳ هزار و ۸۳۶ میلیارد تومان بود.
به گزارش شهر بورس، به این ترتیب در هفته منتهی به ۱۲ بهمن ماه، ۱۵۲ هزار و ۹۰۰ تن انواع محصول شامل قیر، عایق رطوبتی و مس کاتد در تالار صادراتی معامله شد.
در هفته گذشته ۱۵۰ هزار و ۶۰۰ تن قیر به ارزش ۳هزار و ۸۲۸ میلیارد تومان داد و ستد شد که بیشترین حجم و ارزش معاملات را به خود اختصاص داد.

همچنین ۳۰۰ تن عایق رطوبتی به ارزش ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، ۲هزار تن مس کاتد به ارزش ۱۸ میلیون و ۳۶۶ هزار دلار در تالار صادراتی کیش داد و ستد شد.
منبع: کالاخبر
خبر مرتبط
تالارهای بورس کالا شلوغتر از همیشه؛ از سیمان تا مس کاتد
معاملات بورس کالای ایران در آخرین روز فروردینماه از مرز ۱.۷ میلیون تن عبور کرد و سیمان با فاصله زیادی، بیشترین حجم فروش را به خود اختصاص داد.
برچسب ها :بورس کالا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0