دانشجویان بخوانند؛ رئیس صندوق رفاه دانشجویان از تحولات مهم خبر داد

به گزارش شهر بورس، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، در گفتوگویی، از مشکلات اسکان دانشجویان در خوابگاههای دولتی خبر داد و بیان کرد که این صندوق نتوانسته است تمامی متقاضیان را در خوابگاههای دولتی اسکان دهد.
وی در ادامه به وضعیت خوابگاههای خودگردان دانشجویی اشاره کرد و گفت: اسکان در خوابگاههای خودگردان برای دانشجویان با قیمت مصوبی از سوی صندوق رفاه دانشجویان همراه نیست. هرچقدر که هزینه اجاره این خوابگاهها بیشتر باشد، قیمت اجاره برای دانشجو نیز متناسب با آن کم یا زیاد میشود.

دکتر گنجی همچنین تصریح کرد: دانشگاهها تنها از نظر قوانین و مسائل امنیتی نسبت به خوابگاههای خودگردان نظارت دارند و در هزینههای پرداختی هیچگونه نظارتی ندارند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان خاطرنشان کرد که صندوق رفاه هیچ نقشی در ساخت خوابگاههای دانشجویی ندارد. دانشگاهها خود مسئول ساخت این مراکز هستند و تمامی روسای دانشگاهها تلاش میکنند خوابگاههای با بهترین امکانات را برای جذب دانشجویان فراهم کنند.
پیشنیازهای ثبتنام و شرایط وام ودیعه مسکن دانشجویی بهطور کامل اعلام شد. تاریخ ثبتنام و جزئیات را بخوانید.
دکتر گنجی افزود: حدود ۲۲۴ هزار نفر در خوابگاههای دانشجویی سکونت دارند و متاسفانه نتوانستهایم همه متقاضیان را در خوابگاههای دولتی اسکان دهیم.
وی همچنین اعلام کرد که در ترم تحصیلی جاری هیچگونه افزایش قیمتی برای خوابگاههای دانشجویی نداشتهایم، و تنها یکبار در سال، در شهریورماه، در مورد قیمتها تصمیمگیری میشود. در سال جاری بین ۱۰ تا ۲۵ درصد افزایش قیمت بسته به نوع خوابگاه داشتیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان همچنین از افزایش چندصددرصدی مبلغ وامهای دانشجویی خبر داد و افزود که این افزایش تاثیرات زیادی در زندگی دانشجویی دارد. در حال حاضر ۴ نوع وام شامل تحصیلی، شهریه، ضروری و ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت میشود.
دکتر گنجی در ادامه گفت: امسال بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان وام به دانشجویان پرداخت کردهایم که نسبت به سال گذشته که ۹۸۲ میلیارد تومان بوده، افزایش دوبرابری داشتهایم. پیشبینی میشود که این مبلغ تا پایان سال به بیش از ۱۸۰۰ میلیارد تومان برسد.
وی همچنین اشاره کرد که بیشترین تقاضای دانشجویان برای دریافت وام، به وام تحصیلی اختصاص دارد، سپس وام ضروری و در مرحله سوم وام ودیعه مسکن قرار دارد.
گنجی همچنین تاکید کرد که دریافت وام برای دانشجویانی که سنوات تحصیلی خود را سپری کردهاند، امکانپذیر نیست. برای دریافت وام، سنوات مجاز به شرح زیر است:
- برای دانشجویان کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسیارشد ناپیوسته: ۴ نیمسال تحصیلی
- برای دانشجویان کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته: ۸ نیمسال تحصیلی
منبع: ایسنا
برچسب ها :وام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0