در جریانسازی فکری و توسعه بینالملل کمبود داریم

به گزارش شهر بورس، معصومی، در این جلسه ضمن ارائه مطلب در خصوص تاریخچه توسعه به چهار بعد توسعه بینالملل اشاره کرد و گفت: توسعه بینالملل از ابعاد فردی، سازمانی تجاری و حکومتی قابل بررسی است و متأسفانه باید بگوییم که ایران سازمان توسعه بینالملل، صندوق بینالمللی محیطزیست و همچنین استراتژی توسعه ندارد و همین امر مانع بزرگی بر سر راه توسعه است.
معصومی تأکید کرد: بعد حکومتی توسعه میتواند با حضور مسعود پزشکیان اتفاق بیفتد و با توجه به اینکه تبریز استراتژیکترین شهر ایران است و هژمونی آن در تمام ایران منتشر شده، حضور رئیسجمهوری از این شهر را میتوان یک فرصت مغتنم به شمار آورد.
این عضو کنوانسیون رامسر، همچنین افزود: اولین قدم در راه توسعه بینالمللی محیطزیست ایجاد دانشکده توسعه و تجارت بینالملل در تبریز و سپس مستندسازی و تئوریزه کردن مبانی توسعه و تشکیل اندیشکدهها و حلقههای گفتمان توسعه است.
معصومی تأکید کرد: تبریز از لحاظ محیطزیستی یکی از نقاط حساس و در عین حال بسیار مناسب کشور است، اما تاکنون هیچ پروژه بینالمللی در حوزه منطقه اتفاق نیفتاده است.
صابر معصومی در پایان خاطر نشان کرد: این جلسه بهمنظور طرح موضوع و ایجاد مطالبهگری در حوزه توسعه بینالمللی محیطزیست برگزار شده، چرا که توسعه بینالملل وزنه مهمی در دیپلماسی نرم دارد و ایران حضور کمرنگی در این عرصه دارد و معرفی این فضا در داخل کشور یک ضرورت به حساب میآید.
منبع: روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز

قاسم قویدل؛ عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تبریز گفت: سرمایهگذاری در تولید میتواند به عنوان موتور محرکهای برای رونق اقتصادی عمل کند. با تقویت ظرفیتهای تولیدی، نهتنها نیازهای داخلی کشور تأمین میشود، بلکه میتوانیم به صادرات محصولات باکیفیت و رقابتی نیز دست یابیم. این امر به نوبه خود میتواند به بهبود تراز تجاری کشور کمک کند و وابستگی به واردات را کاهش دهد.
برچسب ها :اتاق بازرگانی تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0