تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر : 46479
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای حذف حجم مبنا در 22 نماد معاملاتی بازار پایه بسته هستند

معاون نظارت بازار فرابورس ایران:

حذف حجم مبنا در 22 نماد معاملاتی بازار پایه

حذف حجم مبنا در 22 نماد معاملاتی بازار پایه

معاون نظارت بازار فرابورس با اعلام اینکه «اصلاحات دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران با هدف افزایش نقدشوندگی در بازار پایه صورت گرفته است» از حذف حجم مبنا در 22 نماد معاملاتی بازار پایه خبر داد.

به گزارش شهر بورس، معاون نظارت بازار فرابورس با اشاره به اختیارات مندرج در بند 1 ماده 10 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران، در خصوص حجم مبنا در 22 نماد معاملاتی بازار پایه که طی 20 روز کاری متوالی دارای صف خرید یا فروش هستند، گفت: این اقدام با هدف افزایش نقدشوندگی در بازار پایه صورت گرفته است تا شاهد روان شدن معاملات در نمادهای این بازار باشیم.

به گزارش مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، سروش خواجه حق‌وردی درباره جزئیات این مصوبه توضیح داد: نمادهایی که مشمول حذف حجم مبنا می‌شوند باید در تمامی طول جلسه معاملاتی یعنی از 08:45 تا 12:30 دارای صف خرید یا فروش باشند و طی 20 روز معاملاتی متوالی نیز این وضعیت در آنها تداوم داشته باشد.

او درباره زمان تغییر حجم مبنا در نمادهای معاملاتی بازار پایه نیز گفت: پیام ناظر تغییر حجم مبنا دو روز پیش از اعمال آن در نماد معاملاتی موردنظر منتشر می‌شود، اما اگر طی این دو روز صف خرید یا فروش نماد از بین رفت دیگر مشمول تغییر حجم مبنا قرار نمی‌گیرد.

معاون نظارت بازار فرابورس درباره سایر نکات مهم در این مصوبه نیز افزود: بعد از حذف حجم مبنای نماد معاملاتی، در صورتی که معاملات نماد از وضعیت صف خارج شد، حجم مبنای نماد به وضعیت عادی برمی‌گردد و بازگشت حجم مبنا به وضعیت عادی، ۲ روز کاری قبل از اعمال، طی پیام ناظر به بازار اعلام می‌شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون