تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۲ - ۹:۴۴
زمان مطالعه: 7 دقیقه
کد خبر : 85560

توضیحات عضو کمیسیون عمران درباره اقساط وام 960 میلیون تومانی

توضیحات عضو کمیسیون عمران درباره اقساط وام 960 میلیون تومانی
رحمت‌اله فیروزی، عضو کمیسیون عمران مجلس درباره اقساط 19 میلیون تومانی وام 960 میلیون تومانی خرید مسکن توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهر بورس، رحمت‌اله فیروزی، عضو کمیسیون عمران مجلس درباره اقساط ۱۹ میلیون تومانی وام ۹۶۰ میلیون تومانی خرید مسکن می‌گوید: واقعیت این است که من به عنوان نماینده مجلس هم توان پرداخت قسط ۱۹ میلیون تومانی برای وام خرید مسکن را ندارم، چه برسد به کارگر و کارمندی که صاحبخانه نیستند.

وی می‌افزاید: آنهایی که درباره طراحی مدل این تسهیلات و مبلغ اقساط آن تصمیم می‌گیرند، باید توجه داشته باشند که با این شرایط خانوار چگونه از عهده پرداخت اقساط این وام‌ها برمی‌آیند.

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح می‌کند: در حال حاضر میانگین حقوق کارمندان ۱۲ میلیون تومان است، اما بسیاری از متقاضیان مسکن و اقشاری که صاحب‌خانه نیستند، از قشر کارگر هستند یا اینکه شغلی ندارند بنابراین دریافت این وام برای اغلب مردم نشدنی است.

فرشید پورحاجت متذکر می‌شود: بیماری‌ای که تقریبا می‌توان گفت طی ۱۱. ۱۲ سال گذشته در حوزه اقتصاد مسکن کشور رخ داده، امروز کماکان پابرجاست و هیچ عزم جدی‌ای هم برای رفع اثر از شرایطی که در بازار مسکن حکم‌فرماست، وجود ندارد و برنامه‌ریزی‌ای نشده است.

او یادآور شد: شاید بی‌راهه نگفته باشیم که عرضه و تقاضا به عنوان بازیگر اصلی در تمام حوزه‌های اقتصادی، امروز در حوزه مسکن و ساختمان نقش‌آفرینی می‌کند و شرایط خوبی به لحاظ تولید نداریم.


قیمت خرید وام مسکن تغییر کرد


عضو هیات مدیره کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن در ادامه می‌گوید: با شوآف و شعار و اعلام آمارهای میلیونی، نه مردم صاحب مسکن می‌شوند و نه تولیدی به اسم مسکن خواهیم داشت.

پورحاجت می‌افزاید: ما به عنوان فعال بخش مسکن اعتقاد داریم که هیچ اتفاق مثبتی در حوزه مسکن رخ نداده و هیچ برنامه‌ریزی‌ای هم برای این حوزه صورت نگرفته است.

 بررسی قیمت تسه از تیر سال ۱۴۰۰

هر برگ اوراق وام مسکن (تسه) در تیر سال ۱۴۰۰، ۸۶ و ۴۰۰ تومان قیمت دارد. هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در مرداد سال ۱۴۰۰ با قیمت ۹۰  هزار و ۲۰۰ تومان و در شهریور با قیمت ۹۳ هزار و ۸۰۰ تومان داد و ستد می‌شود. این اوراق در ماه مهر سال ۱۴۰۰ معادل ۹۶ هزار و۵۰۰ تومان، در آبان ماه سال ۱۴۰۰ معادل ۹۴ هزار و و ۲۰۰ تومان  و در آذر نیز ۹۰ هزار تومان قیمت دارد.

اوراق تسهیلات مسکن در دی‌ و بهمن سال ۱۴۰۰ نیز با قیمت‌های ۹۲ هزار و ۷۰۰ تومان و ۸۸ هزار و ۵۰۰ تومان معامله می‌شود. این اوراق در سال ۱۴۰۱ معادل ۸۶ هزار و ۸۰۰ و در سال ۱۴۰۲ نیز ۸۷ هزار و ۱۰۰ تومان قیمت داشته که این گزارش بر اساس قیمت سال ۱۴۰۲ نوشته شده است.

 قیمت اوراق برای مجردها و متأهل‌های تهرانی

بر این اساس، مجردهای ساکن تهران می‌توانند تا ۵۶۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و۱۶۰  میلیون تومان وام جعاله می‌شود؛ لذا برای دریافت ۴۰۰ میلیون تومان وام باید ۸۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه این تعداد با اوراق ۸۷ هزار و ۱۰۰  تومانی، ۶۹ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان می‌شود. همچنین با در نظر گرفتن ۱۶۰ میلیون تومان وام جعاله که برای آن باید ۳۲۰ ورق به مبلغ ۲۷ میلیون و ۸۷۲ هزار تومان خریداری کنند، مجموع هزینه خرید اوراق به ۹۷ میلیون و ۵۵۲ هزار تومان می‌رسد.

زوج‌های تهرانی نیز بر همین اساس می‌توانند تا سقف ۹۶۰ میلیون تومان شامل ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن برای هر نفر و ۱۶۰  میلیون تومان وام جعاله دریافت کنند؛ بنابراین زوجین باید ۱۶۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه آن ۱۳۹ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان می‌شود که همراه با هزینه ۲۷ میلیون و ۸۷۲ هزار تومانی وام جعاله که برای آن باید ۳۲۰ ورق تسهیلات مسکن خریداری کنند، در مجموع باید ۱۶۷ میلیون و ۲۳۲ هزار تومان پرداخت کنند.

ناگفته نماند که سقف این تسهیلات برای مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای مجردها به ۳۲۰ و برای زوجین به ۶۴۰  میلیون تومان رسیده است. با توجه به اینکه مجردها باید ۶۴۰  و متاهل‌های ساکن این شهرها نیز باید ۱۲۸۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند، مجردها باید ۵۵ میلیون و ۷۴۴ و متاهل‌ها نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۸۸ هزار تومان پرداخت کنند.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش

بانک توسعه تعاون