تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر : 166271

بازدید سرزده مدیر عامل چادرملو از تمرینات تیم فوتبال این شرکت

بازدید سرزده مدیر عامل چادرملو از تمرینات تیم فوتبال این شرکت
مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به طور سر زده با حضور در تمرینات تیم فوتبال چادرملو اردکان با بازیکنان این تیم دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط عمومی چادرملو، صبح امروز فرید دهقانی مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به طور سر زده با حضور در تمرینات تیم فوتبال چادرملو اردکان با بازیکنان این تیم دیدار و گفت و گو کرد.

بازدید سرزده مدیر عامل چادرملو از تمرینات تیم فوتبال این شرکت

مهر آیندگان

بر اساس همین گزارش، دهقانی ضمن تقدیر از تلاشهای تمامی اعضای تیم و کادر فنی در مسابقات گذشته، ابراز امیدواری کرد در بازیهای پیش رو و تا پایان فصل، شاهد درخشش بیش از پیش این تیم در لیگ برترفوتبال کشورباشیم . گفتنی است تیم فوتبال چادرملواردکان در هفته سیزدهم لیگ برتر پس فردا پنجشنبه میهمان تیم فوتبال فولاد خوزستان خواهد بود.

خبر مرتبط
احمد طاقداری اردکانی سرپرست مجتمع صنعتی چادرملو شد
احمد طاقداری اردکانی سرپرست مجتمع صنعتی چادرملو شد

با حکم فرید دهقانی مدیرعامل چادرملو، احمد طاقداری اردکانی سرپرست مجتمع صنعتی چادرملو شد و برای نخستین بار در تاریخ این شرکت، سکان دو مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو به مهندسان اردکانی سپرده شد.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

من ربات نیستم

نیلی

بانک صادرات

بانک توسعه تعاون