احتمال برگشت قیمت دلار وجود دارد؟
به گزارش شهر بورس، بازار ارز در روزهای اخیر تحت تأثیر تحولات داخلی و بینالمللی، در وضعیت نوسانی قرار گرفته است. تثبیت نرخ دلار در کریدور هشتم نشاندهنده حساسیت بالای بازار به رویدادهای سیاسی و اقتصادی است.
نوسانات دلار در بازار تهران و هرات
قیمت دلار تهران روز دوشنبه معاملات خود را در کانال اول کریدور هشتم آغاز کرد و با نوسان مثبت به میانه این کانال رسید. دلار هرات نیز با گپ منفی 40 تومانی نسبت به معاملات شب گذشته، در کف کریدور هشتم بازگشایی شد و با نوسان مثبت 700 تومانی تا نیمه دوم این کانال پیشروی کرد.
قیمت درهم امارات نیز معاملات خود را با گپ مثبت 60 تومانی آغاز کرد و در نهایت با نوسانات متعدد به 22 هزار و 400 تومان رسید. بررسیها نشان میدهد که حباب دلاری درهم در روز دوشنبه کاهشی بود و به 393 تومان رسید.
افزایش نرخ دلار و یورو در بازار رسمی
در بازار رسمی، نرخ دلار در مرکز مبادله ایران با افزایش به 68 هزار و 592 تومان رسید و نرخ حوالهای آن نیز به 66 هزار و 723 تومان افزایش یافت. یورو نیز با رشد قیمتی وارد کانال 71 هزار تومان شد و در نرخ 71 هزار و 59 تومان معامله شد.
قیمت دلار در ۲۷ دی ۱۴۰۳ نوسان محدودی داشت و با کاهش ۱۵۰ تومانی روبهرو شد. فعالان بازار ارز با توجه به اخبار مذاکرات و سیاستهای تثبیتی دولت، از ادامه روند آرامش در بازار سخن میگویند.
درهم امارات در بازار رسمی با رشد به 18 هزار و 677 تومان رسید و نشاندهنده تقویت ارزش این ارز بود.
تحولات بازار رمزارزها و شاخص دلار جهانی
در بازار رمزارزها، بیتکوین همچنان روند صعودی خود را حفظ کرده و به سطح 97 هزار و 142 دلار رسید. نرخ تتر نیز در بازار داخلی 81 هزار و 686 تومان معامله شد.
همزمان، شاخص دلار جهانی تحت تأثیر تصمیمات فدرال رزرو به بالای 110 صعود کرد. این اولین بار از سال 2022 است که شاخص دلار به این سطح میرسد و موجب کاهش نرخ انس جهانی طلا شده است.
عوامل سیاسی و اثرگذاری بر بازار ارز
تحلیلگران بر این باورند که اخبار سیاسی از جمله تصویب احتمالی FATF، مذاکرات ایران و اروپا در ژنو و تحولات مربوط به آتشبس غزه، نقش مهمی در روند بازار ارز ایفا میکنند.
سخنان مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری ایران درباره آمادگی برای مذاکره با آمریکا، یکی از موضوعات کلیدی بازار در روزهای اخیر بوده است.
پیشبینی تکنیکال از روند بازار
معاملهگران فنی معتقدند مرز حمایت دلار در کف کریدور هشتم قرار دارد و در صورت شکست این سطح، احتمال کاهش نرخ تا پله هشتم از دامنه 70 هزار تومان وجود دارد.
مقاومت اصلی دلار در کانال دوم از کریدور هشتم قرار دارد. عبور از این مقاومت میتواند به افزایش نرخ دلار و آغاز موج جدید صعودی منجر شود.
منبع: سرانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0