خبر فوری از وام مسکن ۸۰۰ میلیونی
روند پرداخت تسهیلات ساخت مسکن همچنان با مشکلات زیادی روبهرو است و در حالی که تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن ناکافی بوده، پیشنهاد افزایش این مبلغ به ۸۰۰ میلیون تومان در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
به گزارش شهر بورس، محمود وحیدی، کارشناس سیاستگذاری مسکن، از بررسی افزایش تسهیلات ساخت مسکن از ۵۰۰ میلیون به ۸۰۰ میلیون تومان در مجلس خبر داد. این تصمیم در راستای تسهیل روند اجرای پروژههای نهضت ملی مسکن و حمایت از متقاضیان در نظر گرفته شده است.
چالشهای موجود در مسیر پرداخت تسهیلات مسکن
وحیدی با اشاره به کندی در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن برای اجرای پروژههای نهضت ملی مسکن گفت: وعدههای زیادی برای تکمیل پروژهها از سوی مسئولان مسکنی داده شده، اما مقاومت بانکها در پرداخت تسهیلات، این پروژهها را با مشکل مواجه کرده است. طبق گفته وی، یکی از موانع اصلی در مسیر پیشرفت پروژههای مسکن، نبود منابع مالی کافی است که باید از سوی بانکها تأمین شود.
مقاومت بانکها و عدم اجرای قانون جهش تولید مسکن
طبق قانون جهش تولید مسکن، بانکها موظف هستند ۲۰ درصد از تسهیلات خود را به بخش مسکن اختصاص دهند. اما وحیدی اعلام کرد که مقاومتهایی در این زمینه وجود دارد و بانکها در عمل به این قانون پایبند نبودهاند. وی افزود که اگر بانکها این مقاومتها را ادامه دهند، طبق قانون باید مشمول جرائم مالیاتی شوند، اما متأسفانه تا کنون این قانون بهطور کامل اجرایی نشده است.
تأثیر افزایش تسهیلات ساخت مسکن
وحیدی تاکید کرد که اگر این روند ادامه یابد، فشار زیادی به متقاضیان وارد خواهد شد. او با اشاره به افزایش قیمت ساخت مسکن به دلیل تأخیر در اجرای پروژهها و تورم موجود، گفت: هرچقدر پروژهها به تأخیر بیفتند، هزینه ساخت به طور طبیعی افزایش خواهد یافت. این افزایش هزینهها، موجب نگرانی بیشتر متقاضیان میشود.
بازار مسکن همچنان در رکود عمیق به سر میبرد. هرچند تعداد فایلهای فروش افزایش یافته، اما نبود خریداران واقعی و کاهش قدرت خرید، معاملات را به حداقل رسانده است.
منبع: اقتصاد آنلاین
برچسب ها :تسهیلات مسکن ، مسکن ، وام ، وام مسکن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0