تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
زمان مطالعه: 5 دقیقه
کد خبر : 149625

خطر قفل شدن دارایی‌های دیجیتال پس از مرگ

خطر قفل شدن دارایی‌های دیجیتال پس از مرگ
عدم برنامه‌ریزی برای مدیریت دارایی‌های دیجیتال پس از مرگ می‌تواند مشکلاتی بزرگ برای نزدیکان ایجاد کند، چرا که سه چهارم مردم هنوز هیچ برنامه‌ای برای این دارایی‌ها ندارند.

به گزارش شهر بورس، براساس یک نظرسنجی تازه، سه چهارم از مردم هیچ برنامه‌ای برای مدیریت دارایی‌های دیجیتالی خود پس از مرگ ندارند. این موضوع خطر بالقوه‌ای را به وجود می‌آورد که دسترسی به ایمیل‌ها، عکس‌ها و حساب‌های رسانه‌های اجتماعی آن‌ها برای خانواده‌ها غیرممکن شود و این دارایی‌ها برای همیشه قفل بماند.

چالش دسترسی به دارایی‌های دیجیتال

در نبود برنامه‌ریزی دقیق برای انتقال دارایی‌های دیجیتال، خانواده‌ها ممکن است با موانع بزرگی برای دسترسی به این دارایی‌ها روبه‌رو شوند. برای مثال، شرکت مایکروسافت برای ارائه دسترسی به ایمیل‌ها و فضای ذخیره‌سازی OneDrive متعلق به فرد متوفی، نیازمند حکم دادگاه است.

درصد پایین برنامه‌ریزی برای دسترسی

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که تنها یک نفر از هر پنج پاسخ‌دهنده دستورالعمل‌های مشخصی برای دسترسی به حساب‌های دیجیتالی خود تهیه کرده‌اند. در این بین، تنها ۳ درصد از این افراد وصیتنامه‌ای مرتبط با دارایی‌های دیجیتال خود دارند، که این مسئله می‌تواند منجر به از دست رفتن دارایی‌های باارزشی شود؛ از جمله حساب‌های رسانه‌های اجتماعی که ممکن است هزاران دنبال‌کننده یا دارایی‌های دیجیتالی دیگری داشته باشند.

درخواست سازمان‌های ناظر برای برنامه‌ریزی

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که در حال حاضر قوانین مشخصی برای مدیریت دارایی‌های دیجیتالی پس از مرگ وجود ندارد. به همین دلیل، سازمان‌های ناظر مردم را تشویق می‌کنند که قبل از مرگ، اطلاعات حساب‌های خود را با خانواده‌هایشان در میان بگذارند و برنامه‌ریزی دقیقی برای دسترسی به این دارایی‌ها تنظیم کنند. هدف این برنامه‌ریزی، تسهیل روند دسترسی به میراث دیجیتالی افراد است.

آمار نظرسنجی درصد پاسخ‌دهندگان
عدم برنامه‌ریزی برای دارایی‌های دیجیتال ۷۵٪
برنامه‌ریزی برای دسترسی به حساب‌ها ۲۰٪
درج دستورالعمل‌های دیجیتال در وصیتنامه ۳٪

هری رز، سردبیر مجله Who که این نظرسنجی را انجام داده، می‌گوید:

«تحقیقات اخیر ما نشان می‌دهد که اکثریت قریب به اتفاق مردم هیچ برنامه‌ای برای مدیریت دارایی‌های دیجیتالی خود پس از مرگ ندارند.»

او اضافه کرد: «چه این دارایی‌ها شامل عکس‌های احساسی باشند و چه هر نوع دارایی دیجیتالی دیگر، توصیه اکید ما به مصرف‌کنندگان این است که برای پس از مرگ خود برنامه‌ریزی کنند.»

این مجله از دولت‌ها و شرکت‌های فناوری درخواست کرده است که فرآیند واگذاری دارایی‌های دیجیتال را آسان‌تر کنند تا افراد به‌راحتی بدانند چگونه می‌توانند دارایی‌های دیجیتالی خود را پس از مرگ منتقل کنند و به این ترتیب فشارهای ناشی از این شرایط استرس‌زا را کاهش دهند.

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما

مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نیلی

کیش اینوکس

بانک توسعه تعاون